Felicitari cu text | Zi de nastere | La multi ani - Tort cu lumânări

Personalizare felicitari de zi de nastere cu text, textul tau in imagine. Creeaza felicitari de zi de nastere cu textul tau si trimitele prietenilor sau familiei.

Personalizare felicitari cu text de zi de nastere | La multi ani - Tort cu lumânări
Scrie textul tau, click pe butonul 'Personalizare' iar felicitarea va fi generata!
Dacă nu ai idei poti selecta unul dintre textele de mai jos:
O zi specială, o persoană specială și o sărbătoare specială. Fie ca visele și dorințele tale să devină realitate în acest an. La mulți ani!
La mulți ani! Îți doresc să ai parte de multă fericire, momente de neuitat, satisfacție de la tot ce vei face și tot ce ți se va oferi.
La mulți ani! Astăzi este cea mai bună zi pentru a începe călătoria către visele tale. Ai încredere în tine și vei reuși.
Îți doresc să simți bucurie în fiecare zi, să te simți iubită și dorită. Să ai parte de o viață cu adevărat strălucitoare și minunată! La mulți ani!
Sănătate și tot ce-ți dorești, să ai parte de tot ce ai visat și de ceea ce iubești. La mulți ani, să te bucuri de o viață înfloritoare!
Iubire, fericire, sănătate, liniște, cadouri multe, veselie în fiecare zi, noroc și tot ce ți-ai mai putea tu dori. De astea să ai parte cu ocazia zilei tale de naștere! La mulți ani!
Descriere felicitare
Imagine de zi de naștere cu tort cu lumânări pe fundal albastru care se poate personaliza cu textul tău.

Nu degeaba se spune că o imagine face cât o mie de cuvinte așa că alegând această imagine poți știi sigur că îi vei aduce destinatarului zâmbetul pe buze.
2590 38 259 5

Felicitari personalizate in Italiana  Felicitari personalizate in Spaniola  Cautari  Confidentialitate 
© felicitaripersonalizate.com. All Rights Reserved.