Texte felicitari

Texte felicitari pentru toate ocaziile. Alege textul care iti place si creeaza o felicitare originala folosind imaginile din colectia noastra.

Îți doresc un 1 Martie fericit și o primăvară care să îți înflorească întregul an.
Primăvara este anotimpul renaşterii, al învierii la viaţă. Vă doresc să aveţi o primăvară minunată, plină de dragoste şi realizări. 1 Martie Fericit!
Un mic mărţişor şi un ghiocel îţi dăruiesc, ca să ştii că a venit primăvara. E timpul să zâmbeşti!
Un buchet de ghiocei și o primăvară superbă pentru o persoană deosebită! 1 Martie Fericit!
Anotimpurile vin și trec, dar fiecare om păstrează în sufletul său un anotimp. Încearcă să păstrezi primăvara. 1 Martie Fericit!
Firul alb e sănătate iar cel roşu, posperitate. Amândouă, împreună, formează o cunună de succes şi voie bună. 1 Martie Fericit!
Îți doresc să simți bucurie în fiecare zi, să te simți iubită și dorită. Să ai parte de o viață cu adevărat strălucitoare și minunată! La mulți ani!
O zi specială, o persoană specială și o sărbătoare specială. Fie ca visele și dorințele tale să devină realitate în acest an. La mulți ani!
La mulți ani! Îți doresc să ai parte de multă fericire, momente de neuitat, satisfacție de la tot ce vei face și tot ce ți se va oferi.
La mulți ani! Astăzi este cea mai bună zi pentru a începe călătoria către visele tale. Ai încredere în tine și vei reuși.
Iubire, fericire, sănătate, liniște, cadouri multe, veselie în fiecare zi, noroc și tot ce ți-ai mai putea tu dori. De astea să ai parte cu ocazia zilei tale de naștere! La mulți ani!
Sănătate și tot ce-ți dorești, să ai parte de tot ce ai visat și de ceea ce iubești. La mulți ani, să te bucuri de o viață înfloritoare!
La mulți ani cu iubire și credință, lumina divina a Domnului să fie cu tine la bine și la greu! Felicitări!
La mulți ani celei mai bune prietene din lume. Sper din suflet să se împlinească cele mai mari dorințe ale tale.
Îți doresc o zi plină de fericire și un an plin de bucurii. La mulți ani!
Nu știu ce dorință ți-ai pus în acest an de ziua ta, dar îmi doresc să se împlinească cât mai curând posibil! La mulți ani!
Tu ești persoana care m-a ghidat și a avut încredere în mine atunci când am avut nevoie. Îți mulțumesc că faci parte din viața mea. La mulți ani!
La mulți ani celui mai bun prieten din lume. Sper din suflet să se împlinească cele mai mari dorințe ale tale.
1000 de flori şi tot atâtea gânduri bune pentru o persoană deosebită. Vă doresc o zi specială, la fel ca dumneavoastră. La mulţi ani!
De 8 martie îţi urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri! La mulţi ani!
Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc un 8 Martie special!
Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani!
Îţi doresc ca răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat. Un 8 Martie însorit!
Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani, draga mea!

Felicitari personalizate in Italiana  Felicitari personalizate in Spaniola  Felicitari cu nume  Cautari  Confidentialitate 
© felicitaripersonalizate.com. All Rights Reserved.