Felicitari cu text | Zi de nastere | Tort, Bordura cu flori

Personalizare felicitari de zi de nastere cu text, textul tau in imagine. Creeaza felicitari de zi de nastere cu textul tau si trimitele prietenilor sau familiei.

Personalizare felicitari cu text de zi de nastere | Tort, Bordura cu flori
Scrie textul tau, click pe butonul 'Personalizare' iar felicitarea va fi generata!
Dacă nu ai idei poti selecta unul dintre textele de mai jos:
Îți doresc să simți bucurie în fiecare zi, să te simți iubită și dorită. Să ai parte de o viață cu adevărat strălucitoare și minunată! La mulți ani!
O zi specială, o persoană specială și o sărbătoare specială. Fie ca visele și dorințele tale să devină realitate în acest an. La mulți ani!
La mulți ani! Îți doresc să ai parte de multă fericire, momente de neuitat, satisfacție de la tot ce vei face și tot ce ți se va oferi.
La mulți ani! Astăzi este cea mai bună zi pentru a începe călătoria către visele tale. Ai încredere în tine și vei reuși.
Iubire, fericire, sănătate, liniște, cadouri multe, veselie în fiecare zi, noroc și tot ce ți-ai mai putea tu dori. De astea să ai parte cu ocazia zilei tale de naștere! La mulți ani!
Sănătate și tot ce-ți dorești, să ai parte de tot ce ai visat și de ceea ce iubești. La mulți ani, să te bucuri de o viață înfloritoare!
Descriere felicitare
Textul tău într-o imagine de zi de naștere cu tort și bordură cu flori. Pentru ca un cadou să fie complet, e nepărat să vină însoțit de un gând bun din partea ta! Asa că, fii original și oferă celor dragi o felicitare personalizată cu textul tău.

Felicitarea poate fi personalizată online gratis și se poate descărca gratuit sau se poate trimite prin Whatsapp, Facebook, Twitter, Pinterest.

Imaginea cu tort și bordură cu flori de zi de naștere este personalizabilă cu text și are dimensiunile 800px x 400px.
1219 1 91 0
Te-ar putea interesa și ...
Personalizare felicitari cu text de zi de nastere | La multi ani
1086 8 114 3
Personalizare felicitari cu text de zi de nastere | Rosa
Zi de nastere 2016-06-01
Rosa
1724 13 127 1

Felicitari personalizate in Italiana  Felicitari personalizate in Spaniola  Felicitari cu nume  Cautari  Confidentialitate 
© felicitaripersonalizate.com. All Rights Reserved.