La mulți ani pentru 6 ani cu poza și numele fetiței sau băiatului

Personalizare felicitari pentru copii | La mulți ani pentru 6 ani cu poza și numele fetiței sau băiatului
Completează câmpurile cu informațiile tale, selecteaza sau incarca poza, click pe butonul 'Personalizare' iar felicitarea va fi generata!

Poza va fi redimensionata la 330 x 410

Descriere felicitare
Alege o fotografie reprezentativă și personalizează această felicitare de zi de naștere pentru copii cu ramă foto cu baloane pentru poza fetiței sau băiatului și cu textul La mulți ani {Nume}! Te felicit cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 6 ani. Îți doresc ca viața să-ți fie colorată în cele mai frumoase nuanțe. Să zâmbești mai des, să te bucuri de o copilărie fericită și mereu să ai dispoziție bună. Fie ca această zi să-ți rămână în memorie ca una plină de surprize frumoase și cadouri extraordinare. {De la}.

Felicitarea poate fi personalizată online gratis și se poate descărca gratuit sau se poate trimite prin Whatsapp, Facebook, Twitter, Pinterest.

Imaginea cu ramă foto cu baloane pentru poza fetiței sau băiatului pentru copii este personalizabilă cu nume si poza și are dimensiunile 1200px x 700px.
14 0 0 0

Felicitari personalizate in Italiana  Felicitari personalizate in Spaniola  Felicitari cu nume  Cautari  Confidentialitate 
© felicitaripersonalizate.com. All Rights Reserved.